K.V.K.K. Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

Hizmetimiz kurumunuzda çalışan en üst yöneticiden başlayarak tüm organizasyon şemanızı kapsamaktadır. Tüm personelinizin farkındalık eğitimi ve kurumunuzun uyum süreçlerini yönetmek için profesyonellerle çalışmak ister misiniz ?

image image

K.V.K.K. Danışmanlığı Nedir ?

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyum süreci için her kurumun ihtiyaçları farklılık gösterebilmektedir. Bu sebeple esnek bir eğitim programı yapabilme imkânı sunmak istiyoruz. Eğitimlerin hitap ettiği kişiler ve bölümlerde farklıdır. Ayrıca kurum içi ve dışında personel ve kurumlarla yapılan sözleşmelerin, dökümantasyonların güncellenmesi görevlerini de üstleniyoruz. Kurumunuz için en doğru içeriği sizinle istişare ederek belirleyerek ihtiyaçlarınıza tam olarak yanıt vermeyi danışmanlık hizmetimizin misyonu olarak belirledik.

image

K.V.K.K. Eğitimleri

Kurum içi yetkili personellerin gerekli eğitimleri alması ve farkındalık eğitimlerinin verilmesi hizmeti.

image

K.V.K.K. Uyum Danışmanlığı

Kurumunuzun K.V.K.K. süreçlerinin baştan sona yönetilerek mevzuata uygun hale gelmesini sağlıyoruz.

image

K.V.K.K. Ekstralar

Teknik kapsamlar çerçevesinde gerekli olan pentest, ağ ve database yönetimi hizmetlerinin sağlanması.

image

Mata Bilgi Teknolojileri

Bilişim danışmanlık hizmetleri alanında hizmet veren firmamız, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında belirtilen teknik tedbirlerin gerektirdiği ürün, hizmet, test ve raporların hazırlanması konusunda uzman ekibiyle hizmetinizde.

image
image

Eğitim Konuları

Genel Bilgilendirme Eğitimi: Temel tanımlar, kavramlar ve düzenlemeler.

Veri İşleme Envanteri Eğitimi: Kişisel veri işleme envanterinin uygulanması önerilen yöntemler.

Çalışan Farkındalık Eğitimleri: Müşterilerle iletişim halinde olan çalışanlara farkındalık eğitimi.

İnsan Kaynaklarında Kişisel Verilerin Korunması Eğitimi: Kurum çalışanlarının verilerinin korunması ve hukuki süreçlerin yönetilmesi eğitim.

Kişisel Verilerin Aktarımı/Paylaşımı Eğitimi: Veri sorumlusunun başka veri sorumlusu ya da veri işleyenlere veri aktarması hususu.

İlgili Kişilerin Başvuruları ve Cevaplanması Eğitimi: Müşterilerin kişisel verilerle ilgili başvuru sürecinin takip edilmesi ve yönetilmesi eğitimi.

image
image

Danışmanlık Süreci

Proje Yöneticisi ile ilk Toplantı

Kurum içi Teknik ve İdari Tedbirlerin Kontrolü

Mevcut Durum Tespiti

İlk Eğitim Sürecinin Başlatılması

Kişisel Veri İşleme Envanteri’nin hazırlanması

Sözleşmelerin gözden geçirilmesi

Dökümantasyon sürecinin tamamlanması

VERBİS’e kayıt Süreci

İkinci Eğitim Sürecinin Başlatılması

Son Durum Tespiti

Ekstra Hizmetlerimiz

Penetrasyon (Sızma) Testi

Kötü amaçlı bir saldırganın içeriden yada dışarıdan sistemlere verebileceği zararı önceden görebilmek ve zayıflıkları tespit edebilmek için amaçlı yapılan saldırı simülasyonu hizmetidir.

Ağ Güvenliği ve Yönetimi

Sisteminiz üzerinde bulunan Firewall, Switch, Router gibi ürünlerin gerekli güvenlik önlemleri alınarak yeniden yapılandırılması ve yönetilmesi hizmetidir.

Sistem Danışmanlık Hizmetleri

Sisteminizde bulunan Sunucular, Active Directory, Yedekleme, Network Yönetimi gibi tüm işlemlerini takip ettiğimiz özel sistem danışmanlık ve teknik destek paket hizmetidir.

image